2016. április 2., szombat

Haj Praktikák

Sziasztok!!! A mai egy kicsit személyesebb blog lesz, ugyanis, a hajjal kapcsolatos, titkokat, tippeket, próbálom nektek átadni, amiket én kitapasztaltam!!! Ha ti is esetleg még valami tippet javasoltátok, lent van, a kommentelés lehetősége.

-Hajmosás, Nos ez a legalapabb, és talán legbonyorútabb ügy, ugyanis, ez teljes mértékben hajtól függ. Én effektív heti 3-4 szer mosok hajat, de van akinek, a heti 3 hajmosást már nem bírja a haja, mert nagyon zsíros lesz. Szerencsére a shamponokra, mindig ráírják,hogy milyen hajra javasolt ,de attól függetlenül ez tényleg bonyorult téma. Tehát, shampont konkrétat nem tudok ajánlani, így egy termékre szertném csak felhívni a figyelmetek, ami nagyon puhává és dússá teszi a hajat, miután simán megmostuk, utána rá kell kenni ezt a haj maszkot, 3-5 percet várni, és leszedni, és kimosni.

-Fésülködés.Nos ehhez csak annyi a hozzá fűzni valóm, hogy minden nap, lehetőleg kétszer, minimum egyszer, fésüljétek át a frizurátokat, mert a csomók megtörik, és elroncsolják a hajatok, szóval ezt nem árt megfogadni. Én mindenkinek, a sörte kefét ajánlom, pláne azoknak akik nem bírják a húzást.
-Frizurák. Természetesen, a haj szempontjából, a kibontás a legegészségesebb, de nem árt néha frizura is. Sokszor van amikor azt gondoljuk, hogy felesleges összefogni, mert úgy nem is olyan szép, pedig nagyon is fontos. Az oly kori frizurák a környezeted felé kiegyensúlyozottságot sugároz, ugyanakkor természetesen, a nagyon erősen összefogott haj sem egészséges, mert az meg a hajtöveknek nem tesz jót. Én személy szerint a laza fonatokat támogatom, talán azok a legegészségesebbek ebből a szempontból. Illetve a frizura készítésnél nem árt odafigyelni a hajgumira, ami szakadtam régebbi azt inkább dobjuk, ki ,illetve a fésűből is és a hajgumiból, is rendszeresen, szedjük ki a hajat.A copf készítésénél, mindenkinek ajánlom, a nagyobb vastagabb hajgumikat, egyáltalán nem törik meg a hajat.
-Hajfestés.A haj festés, szintén nehezebb téma. Itt igaziból van negatív és pozitív oldala is.A hajfestékek többsége nem tesz jót a hajnak, de maga az ötlet, hogy hajat fessünk, fantasztikus, ugyanis, egy egészen új személyiséget lehet létre hozni vele. A befestett hajat, viszont nagyon sokan félre értik, és nem kezelik megfelelően. A festett haj, is ugyanúgy igényel ápolást.Természetesen van rengeteg, márka és fajta. És még azon belül is van hosszú távú és 1-2 napos módszer.

Remélem tetszett, tudtam segíteni, ha igen megírhatod komiba. Illetve, ha van még ötletetek tippetek, vagy tanácsotok bizonyos termékekhez, azt is nagyon szívesen fogadom.
Puszedli:Jessie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése