2016. március 8., kedd

Kérdezz Felelek 6

Sziasztok!!! Ez itt egy újjabb kérdezz felelek, és most Julcsinak szeretném megköszönni a kérdéseket!!! Ha pedig van, blog ötleteket, vagy valamilyen témában tanácsra van szükségetek, azt is nyugodtan írjátok meg!!!

1.Hány köröm lakkod van??? -Nos erre sajnos nem tudok konkrét választ adni, mert írtó sok, meg hát van ami a nővéremmel közös, szóval, ha tippelnem kéne, akkor 30 kb. a saját!!
2.Hány megtekintőt szeretnél???- Hát, erre persze minden bloggernek ugyanaz a válasza, hogy minél többet, de én azt szeretném főképp, hogy annak az akár, 3,4 embernek tudjak segíteni, és tippeket, inspirációkat adni!!!
3.Mi a kedvenc gyümölcsöd??-Gránát almaaaaaa!!!! Írtóra imádom, sőt, ha találok éretett a boltban, akkor télen nyáron azt falatozok!!!
4.Mi motivál a blogolásban???- Igaziból az,hogy  kapok kommenteket, amikből arra következtetek, hogy tetszik nektek!!!De nagy motivációm az is, hogy van egy hely ahová letudom, írni az ötleteimet!!
5.Mi az álomtelefonod??? -Nincs konkrét álom telóm, inkább dolgok vannak, amiket megkövetelek(pl.:érintő képernyő, beférjen a zsebembe, selfie kamera) Különben most éppen iphone4S-em van!! Nagyon szeretem!!! De nagyon szimpatikus az új 6 is!!!
6.Ha három embert választhatnál, kit vinnél egy lakatlan szigetre???- Anyumat(Főzzön nekem),a legjobb barátnőmet,és valakit aki ilyen túlélős fickó!!!!!!!

Ne haragudjatok, ha rövid lett!! Remélem tetszett!! És bátran írhattok nekem, commenteket, hogy mi érdekelne titeket!!! Puszedli:Jessie

5 megjegyzés: